Suzuki Swift: schakeld neit terug van 3 naar de 2e versnelling

Bouwjaar: 1995

hoi
ik zit met een probleem, swift schakeld niet terug van de 3e naar de 2e versnelling, iemand een idee waardoor dit komt?, een half jaar geleden is de koppelingsplaat vervangen

cliopower

Geplaatst door cliopower (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Christiaan1696 (0), 18 jaar geleden

Heb ik ook, moet hem eerst in de 1 zetten en dan in de 2 dan lukt het vaak wel ( 8 vd 10 keer).
Als de auto stil staat (of uit) dan is het schakelen geen probleem? (heb ik)
Zou iets te maken kunnen hebben met *ring (ben even de naam kwijt) en is toch vrij prijzig om te laten maken als ik zo een paar dingen gelezen heb. (¤400,- ?)

cliopower (0), 18 jaar geleden

thnxx, ik denk dat ik hem maar verkoop

Patjuh8423 (0) PRO, 18 jaar geleden

Synchromesring versleten,als je zelf een bak uit elkaar kan halen is het niet zo'n dure reparatie denk aan ca.¤ 75,-materiaal en veel tijd.zijn ook genoeg sloopbakken te krijgen voor een swift is vaak de goedkoopste en minst tijdrovende oplossing ongeveer 6 uur in en uitbouw sloopbak kost rond de ¤350,- ben je met een beetje arbeidsloon(afhankelijk van bedrijf)voor zo'n ¤600,-klaar.

Christiaan1696 (0), 18 jaar geleden

Maakt het nog uit of je een versnellingsbak van een 92' swift bij een 93' 1.0 swift gebruikt (of een 1.3 in een 1.0..) ?

Patjuh8423 (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens mij kun je die van een 1.3 ook gebruiken op een 1.0 zolang het geen bak van een GTI is want die heeft hele andere overbrengingsverhoudingen hij past wel in ieder geval.en qua bouwjaar maakt het niet zoveel uit die bakken zijn niet veel veranderd in de loop der jaren. probeer van Deijne maar die heeft veel japanse onderdelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.