Suzuki Wagon R 1998: Slecht stationair, willekeurig moment afslaan.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: K12A, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 51

Goedemiddag,

Heb hier een Suzuki Wagon R+ 1.2 16v Automaat. De motor is warm gelopen omdat de thermostaat stuk was. Vervolgens is de kop gevlakt en de pakking vervangen. Natuurlijk ook de thermostaat vervangen.

Nu de auto weer in elkaar zit loopt hij niet lekker. Als ik er mee rij, dan wil hij niet hoger op toeren komen dan 3000.
Stationair schommelt hij tussen de 1000 en 500 toeren, het lijkt wel alsof bij het schakelen de auto af slaat, maar dat gebeurt ook op een willekeurig moment na een tijdje. Er zijn verder geen aparte bijgeluiden, de motor klinkt gewoon. Je kan natuurlijk wel horen dan hij schommelt in de toeren.

Acties ondernomen zijn; Alle stekkertje los gehaald en schoon gemaakt met perslucht, vacuüm slangetjes los gehaald en weer gemonteerd.

Toch denk ik dat het iets met het gasklep huis te maken heeft, maar weet zo zeer niet wat.

- Tulp

tulp stk

Geplaatst door tulp stk (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.