Suzuki Swift: stabilisator stang ophanging afgebroken, knakt !

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

van mijn achterste stabilisator stang is rechts een ophanging doorgeroest dit maakt een knakkend geluid als ik over een hobbel rijd, dit is maar een heel dun plaatje, waaraan de bevestiging zit.

volgens de garage waar ik geweest ben kan dit geen kwaad en maakt het voor de apk niet uit maar het is wel erg iritant geluid kan dit nog gemaakt worden of word het erg duur.

alvast bedankt

marius1

Geplaatst door marius1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhessels (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan is het of een gti of een sedan?
Andere types hebben geen stabilisator. Bedoel je het stukje waar hij vast zit een de bak van het reservewiel?
Alles kan klaar. Hangt af van de grote en vorm. Schat dat je zo 150 euro kwijt bent.

Je kan ook overwegen om hem helemaal te laten vervallen. Hij zit vaak alleen achter bij een luxere type voor iets beter wegegedrag. Een swift 1.0 heeft zelfs voor en achter helemaal geen stabilisator.

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

inderdaad gewoon eronderuitslijpen die handel, maakt voor de wegligging niet veel uit, scheelt een hoop kosten, en maakt voor de apk niet uit.

Groeten Marcel

marius1 (0), 17 jaar geleden

oke bedankt,

maar kan ik het bevestigings beugeltje ook ergens anders aanlassen of zo

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

ja, kan wel, als je een beetje handig bent met wat plaatwerk, dan kun je hem op dezelfde plek teruglassen, maar ik ben bang dat de andere kant er ook aan te komen zit.

Let wel als je gaat lassen, dat het beugelte op dezelfde plek terugkomt.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.