Suzuki Swift: start niet meer

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 cilinder

na het weekend start ik mijn auto en rij naar de winkel ,na 10 min kom ik terug en wil weg rijden maar hij start niet , na veel proberen start hij weer ,maar komt haast niet vooruit ben toen langzaam naar huis gereden en sindsdien start hij niet meer.
Heb op advies van een kennis de versnelling in zijn 2 gezet en geprobeerd hem vooruit te douwen maar dat ging niet. wat kan dit zijn?

alvast bedankt voor de reaktie rob.

rothee

Geplaatst door rothee (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Art-52 (0), 14 jaar geleden

hoi rob; wat heet niet starten? draait hij wel rond ,maar slaat niet aan,of draait hij slecht rond en slaat daarom niet aan?. als hij slecht ronddraait kan het je accu zijn ,het wordt alweer wat kouder. Je kunt ook je laadspanning controleren met een multimeter, als motor draait moet dat ongeveer 13.8vzijn. Als hij wel goed ronddraait en niet aanslaat kan dat een of meer bougies zijn of de bougiekabels , je verdelerkap controleren vooral op vocht . Dat zijn de eerste dingen die ik zou controleren. Ik denk vooral dat laatste omdat toen hij wel weer startte en je weer weg reed er toen geen vermogen was, dus hij liep vermoedelijk op 2 cil .

mvg frans

rothee (0), 14 jaar geleden

Oke ik ga dit gelijk nakijken.

bedankt voor je reactie groet rob

Art-52 (0), 14 jaar geleden

en Rob............ loopt hij weer.?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.