Suzuki Swift 1998: stotterd bij optrekken

Bouwjaar: 1998

Mijn suzuki swift 1.3 stotterd bij het optrekken met name in de 2de versnelling in de hogere versnellingen geen problemen.meestal als de motor warm is.wie kan mij helpen.

sanders10770

Geplaatst door sanders10770 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

IJsbeer (0), 19 jaar geleden

Klinkt als of je een probleem hebt met de schuif op je EFI module.
Koud heeft hij de choke nog open staan en komt het niet voor zeg je.
Ik weet niet of je veel korte eindjes rijd, maar mij is opgevallen en het is een bekend feit dt auto's die veel korte eindjes rijden veel sneller kleine vervuilingen krijgen dat auto's op de lange baan.
Neem je auto een keer mee een kilometer of 400 duitsland in zoadat je lang heeeeeel lang het gas er lekker op kan houden (constant rijden).
Je zult verbaasd staan over het effect in positieve zin dit heeft op het gedrag van je motor.
Je verstuivers (of sproeiers) "spoelen" op die manier echt goed schoon de doorstromming neemt allerlei kleine vervuilinkjes weg die anders blijven zitten en je verbranding en brandstof flow negatief beinvloeden.
Zorg nadien wel voor een frisse bak olie en olie filter want je wilt niet weten hoeveel rotzooi er dan loskomt en in je olie zit.

O ja.... nee ook een flinke kan koffie mee want die is lans de duitse snelwegen niet te z**pen

Greets De IJbeer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.