Suzuki Wagon R: Suzuki Wagon R+ remleiding vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1298 cc / 56 kW

Mijn moeder heeft een Suzuki Wagon R+ uit 2000. Fijne auto met weinig problemen, echter afgelopen week plotseling een falende rem. Omdat ze bijzonder afhankelijk is van haar auto heeft ze 'm direct naar de locale Suzuki garage gebracht die constateerde dat de volledige remleidingen vervangen dienen te worden.

De garage in kwestie gaf hierbij als verwachtte kostprijs van deze reparatie zo'n EUR x op. De monteur die haar te woord had gestaan had als verklaring gegeven dat de volledige motor er uit moet om de remleidingen te kunnen vervangen.

Nu ben ik zeker geen expert, maar heb tegelijkertijd toch ietsjes meer inzicht hoe auto's in elkaar steken dan mijn moeder. Een vraagje aan een bevriende monteur uit een Volvo garage bevestigde mijn vermoeden dat de offerte van deze garage inderdaad wat aan de 'stevige' kant is, en de voorgestelde werkzaamheden naar zijn idee iets minder omslachtig waren.

Echter, iedere auto is anders, dus mijn vraag: wie heeft er specifieke kennis van dit type Suzuki en kan mij vertellen of dit een realistische prijs is voor deze reparatie?

Ik hoop graag van jullie te horen want met enkel een pensioen hakt deze reparatie aardig in op mijn moeder's budget...

Stance

Geplaatst door Stance (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Profundo Autoservice (0) PRO, 8 jaar geleden

Deze site is niet bedoeld voor prijsvergelijkingen, daar zijn andere sites voor.
Hoewel ik de prijs van een collega bedrijf niet wil/kan maken zou ik adviseren om iemand te zoeken die niet heel de motor eruit haalt , want dit is niet nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.