Suzuki SX4 2007: Thermostaat.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M16A, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

In februari dit jaar is de waterpomp en tevens de thermostaat vervangen. Deze week werd de motor en kachel niet meer warm en gaf ook de meter bijna niets meer aan. Bij demontage kwam de thermostaat zoals te zien op de foto,s er in deze toestand uit.
Wie heeft dit al eens eerder gezien en wat is hier de oorzaak van. Na 9 maanden kan men toch niet meer spreken van een fabrieksfoutje. Ik heb reeds een nieuwe geplaatst , ik durfde het niet aan om hem te fixen en terug te zetten.

j.baars

Geplaatst door j.baars (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki SX4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Dit is inderdaad vreemd , er moet redelijk wat geweld aan te pas komen om de centrale stift er naast te krijgen , vreemd is ook dat je niet eerder problemen hebt gehad want de thermostaat zal in deze toestand niet openen , dus hoe je het ook bekijkt het kan eigenlijk niet . Heb het hier al eens eerder voorbij zien komen , nieuwe er in en kijken wat er gebeurt.

j.baars (0), 3 jaar geleden

Ik dank Kaleido1 hartelijk voor de reactie. ik heb de nieuwe erin gezet en wacht het nu af.
Heb wel een ander probleempje nu . krijg de inlaat niet dicht. wil graag het aantrekkoppel weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki SX4 of stel zelf een nieuwe vraag.