Suzuki Swift 2014: Tussenlager aandrijfas.

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 100

Mijn type Swift staat niet tussen de lijst maar het is een Swift Sport 1600cc.
Deze heeft aan de rechter kant een lange aandrijfas met een tussenlager wat vervangen moet worden aangezien het lawaai maakt.
Bij de Suzuki dealer vervangen ze gewoon de hele aandrijfas omdat het met de werkuren om die tussenlager te vervangen even duur zal worden. Ik kon wel de onderdelen bestellen om het zelf te doen dus dat heb ik dan ook gedaan.
Iemand al ervaring met dit werkje want bij de dealer hebben ze het nog niet gedaan dus konden mij niet zeggen of er bepaalde dingen waren waar ik moet op letten?

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1610) PRO, 4 jaar geleden

Ik heb het een keer gedaan bij een peugeot , constructie zal niet veel anders zijn denk ik .
aandrijfas moet er volledig onderuit om de reparatie uit te voeren .
Ligt er een beetje aan of er borging zit voor het lager of een kraag , nieuwe lager eerst in de drager persen en dan de drager op de aandrijfas persen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.