Suzuki Baleno: Versnellingsbak of drukgroep?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik heb een baleno 1.6 met ong 175.000 op de teller. sinds gisteren heb ik vooral in de 2 bij afremmen op de moter (met koppeling op laten komen) een flink schurend geluid. dit geluid hoor ik ook lichtjes met optrekken in de 1 ( vooral wanneer de koppeling nog niet volledig ontkoppeld is). schakelen gaat in alle versnellingen prima ,zonder kraken en hoor geen fluitende geluiden met rijden.
ik twijfel nu of het de bak is, of de drukgroep? ik weet dat deze bakken niet de beste zijn, en zover ik weet is er nooit iets aan deze bak gedaan. maar een drukgroep is een stukkie goedkoper!

weet iemand ook of er ergens revisiebakken te koop zijn, want ik wil het liefst in 1 dag de bak vervangen hebben (ik doe het zelf).

SuzukiBal

Geplaatst door SuzukiBal (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

zoals jij het beschrijfd kan het alleen je koppeling zijn dus deze compleet vervangen en het moet goed zijn.

groetjes jan.

SuzukiBal (0), 15 jaar geleden

Bleek achteraf toch in de baklagers te zitten, revisie laten doen en alles loopt weer zoals de mannen van Suzuki het ooit bedacht hebben :)

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

nou het belangrijkste is dat het weer goed is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.