Suzuki Swift: vraagje over swift

Bouwjaar: 1991

hoi wil een swift gti kopen kan iemand me vertellen waar ik op moet letten met een aan koop van een swift
ik hoorde al dat de dorpels meestal weg rotte..

berend25

Geplaatst door berend25 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jaboV (0), 17 jaar geleden

Dorpels rotten vaak weg inderdaad.
Voorste uitlaatpijp waarin ook de katalysator zit kost een paar honderd euro.
GTi' tjes zijn vaak afgetrapt.

Gr Jaap

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Pas op met elektrische storingen, kunnen de vreemste storingen in zitten, met name in achter verlichting. Dingen die spontaan uitgaan en als je gaat zoeken weer aan gaan. (Erger is er niet voor een monteur!)

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=jaboV]Dorpels rotten vaak weg inderdaad.
Voorste uitlaatpijp waarin ook de katalysator zit kost een paar honderd euro.
GTi' tjes zijn vaak afgetrapt.

Gr Jaap[/quote]
natuurlijk.. zijn niet alle gti'tjes afgetrapt dit is wat te zwart-wit gezien, er worden in het algemeen ook hele frisse exemplaren aangeboden die je natuurlijk ook kunt treffen. overigens wil je een suzuki aftrappen ga gerust je gang... je zult er behoorlijk moeite voor moeten doen wil je hem uberhaupt aftrappen.

B. Personenauto"s met brandstofcode B op het kentekenbewijs, in gebruik genomen [color=#FF0000]na 31-12-1992 doch voor 1-1-1996,[/color] moeten zijn voorzien van een goedwerkend emissiebestrijdingssysteem dat bestaat uit een katalysator en een lambdasonde, indien deze van fabriekswege is gemonteerd. Dit kan onder andere blijken uit de toevoeging U9 of E2 aan de typeaanduiding op het voor het voertuig afgegeven kentekenbewijs.

tijdens de APK gaat de controle op aanwezigheid van de onderdelen van een emissiebestrijdingssysteem pas in voor personenauto’s in gebruik genomen na 31-12-1992.
Zonder lambdasonde valt deze auto van 1991 in de co-tabel onder de niet lambda-geregeld benzinesystemen. In de co-tabel wordt nu verwezen naar het milieukeuringseisenboek of, indien de auto in dit boek ontbreekt, maximaal 3,5% CO.
Zie keuringseis 5.2.11 lid 12 en de in dit artikel opgenomen co-tabel en het overzicht viergasmeting

wat betreft de katalysator... die kan en mag evt komen te vervallen dit levert ''geen'' probleem op tijdens de APK keuring voor deze auto.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.