Suzuki Wagon R: wagon r+ 1999 rammelt en schuurt

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

Hallo, wie kan mij helpen, ik heb een wagon r die steeds meer rammelt en schuurt, eerst bij het indrukken van de koppeling maar nu vooral als ik rem (en eventueel ontkoppel). Ik durf nu niet meer goed te remmen, doe dat heel voorzichtig, wat dus inhoudt dat ik heel ver vooruit moet kijken en heel vroeg moet reageren. Ik mis dus de noodstop en dat is best gevaarlijk.Misschien kan het nog wel en ligt het aan mijn voorzichtigheid, maar ik wil de auto niet graag kwijt, want de Wagon tot 1999 kan nog 1000 kilo trekken, zodat ik mijn caravan mee kan nemen. De nieuwere Wagons trekken veel minder, waardoor ik dan een veel zwaardere (lees duurdere) auto op de weg moet houden. Wat kan de oorzaak van dit probleem zijn?

wagonrijder

Geplaatst door wagonrijder (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

wagonrijder,
is het geluid én met ontkoppelen zonder te remmen én met remmen zonder te ontkoppelen,of altijd samen? Als het alleen met remmen is lijkt het iets met de remvoering te zijn.
Ik zou in ieder geval aanraden om er snel mee langs een garage te gaan,wie weet maak je meer stuk...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.