Suzuki Swift 1992: water bij bijrijderskant

Bouwjaar: 1992

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn suzuki swift 1.3 GL uit 1992 heb ontdekt dat bij hevige neerslag de bijrijderskant wat nat is.. bij de deurpost. bij de bestuurderskant is hij niet nat...heb ook ontdekt dat er kleine waterdruppeltjes via de binnenkant naar beneden stromen. Kunnen jullie mij tekst en uitleg geven?. Snap er niks van ik start de auto en alles doet het normaal licht ect ect hij loop stationair ook goed. Kan het zijn dat er ergens een lekkage zit?.

Met vriendelijke groet,

Martijn Rugebregt

MartijnFerdi

Geplaatst door MartijnFerdi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Don Juliano (0), 18 jaar geleden

Ik zelf had het aan de kant van de bestuurder, ik had een gat onder de pedalen, dus kijk onder het tapijt zou ik zeggen, misschien ligt het daaraan.
andere mogelijkheid is dat er ergens via ergens naar binnen lekt.

succes.

hellbat (0) PRO, 18 jaar geleden

juist, de dwarsdragers net achter de wielkasten ( dus de verstevigingsbalken tussen de twee chassisbalken die onder de vloer doorlopen, naar de kop van de kokerbalken) is een bekend roestprobleem bij swift, hetzelfde geld voor de felsnaad tussen kokerbalk en bodenplaats, meestal ter hoogte van de stoelen. Controleer daar op roestvorming. 99 op honderd dat je voor de volgende APK daar een plaatje in mag ( Laten ) lassen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.