Suzuki Jimny: weerstand bij achteruitrijden vooral bij insturen

Bouwjaar: 2001

We hebben sinds kort een Jimny 4x4 uit 2001 en merken dat als je achteruitrijden gaat rijden dat er weerstand gaat optreden als je gaat insturen. Het voelt hetzelfde alsof de banden ergens tegen aan lopen maar dat doen ze niet. De auto is niet verhoogd of voorzien van bredere banden of iets dergelijks.

Weet iemand wat dit kan zijn, of is dit misschien normaal bij deze auto's?

Groet,
Rubber

rubber

Geplaatst door rubber (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Jimny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Rob de wagen staat toch niet constant in de 4 wiel aandrijving . Alleen voor in het terrein . Lees het instrucrieboekje er op na. Groeten.

rubber (0), 13 jaar geleden

Dank je voor het antwoord, toen we het opmerkte stond hij wel in de tweewielaandrijving maar ik had net ervoor wel een klein stukje met vierwielaandrijving gereden en merkte bij het terugschakelen naar de tweewielaandrijving op dat hij weer een keer terugschoot naar vierwielaandrijving alsof hij evern bleef hangen?!?!

Groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Jimny of stel zelf een nieuwe vraag.