Toyota Yaris 2020: Accu problemen

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Motorcode: M15A, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 68

De auto heb ik gekocht toen deze 2 maanden oud was. Het 1e jaar heb ik geen problemen onder vonden maar daar kwam verandering in. Een jaar geleden begonnen de problemen, ik kreeg, spontaan, op de snelweg dat mijn cruise controle uitviel, een update bij de garage en het was verholpen maar na deze update kwamen de echte problemen. Ik heb (ik heb ze niet allemaal bijgehouden) zeker 14x problemen gekregen met de accu. s'morgens willen starten maar helaas, of {zelfs na Zwolle - Utrecht gereden) even nog wat halen bij de supermarkt, terug komen en hij start niet meer ...??. Ik heb de laatste 6-7 keren contact met Toyota Nederland en die hebben me telkens nadat de start problemen zich voor deden snel geholpen ....ja met UPDATE's. Nu is mij inmiddels bekend dat dit een zeer vaak voorkomend probleem is bij deze Toyota Yaris. De juiste oplossing is nog niet geboden. Ik wordt er moedeloos van...............

Hans3451

Geplaatst door Hans3451 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

Jeraevers, 1 maand geleden

Is het probleem effectief niet starten (startmotor die niet rond gaat) of dat hij niet wil aanslaan?
Buiten updates, hebben ze nog iets gedaan? Accu, alternator getest geweest?

Hans3451, 1 maand geleden

Hij slaat niet aan, en de lampjes gaan langzaam uit.
Maar dit is een bekend probleem bij deze auto, alleen Toyota kan of wil het niet oplossen. Ik heb al diverse mensen hierover gesproken. Gisteren nog, bij de dealer voor een update moest ik even wachten en daar zat ook een dame met een Yaris met hetzelfde probleem die zij ook al diverse keren heeft gehad. Dit probleem MOETEN alle Yaris rijders kennen/hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.