Toyota Yaris 2003: schakelt niet als auto koud is ( automaat)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 64

hallo,

Ik heb nog een probleempje met de auto, maar dit doet ie al een hele tijd, maar in de winter is het soms best irritant. Ik heb dus een yaris uit 2003 automaat. Als de motor nog koud is, dus dan brand het lampje nog op het dashboord, dan schakelt ie niet verder dan de 3, ook al rijd je bij wijze van 80 of 90. Wanneer het lampje uitgaat, dat ie zeg maar warm is, dan moet ik soms nog 1km doorrijden, en erna schakelt ie pas over naar de 4 en/of 5. Het probleem is dat ik vanuit me werk bijna meteen de snelweg op moet. Dit probleem heeft zich altijd voorgedaan sinds ik hem gekocht heb? Lijkt me niet dat dit normaal is of? Hebben meer mensen hier last van? Ik hoor het wel. mvg

rene1971

Geplaatst door rene1971 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.