Toyota Avensis Verso: Af en toe inhouden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: d-4d (1CD-FTV)

Bovenstaande auto heeft het volgende probleem. Af en toe inouden onder het optrekken. Foutcode P1250 (storing turbocompressor systeem). Ik had al gelezen dat het groene en rode klepje een soortgelijke storing kunnen geven, alleen kan ik dit niet verklaren m.b.t. de storingcode. Wie heeft er suggesties?
Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

LukR. (0) PRO, 17 jaar geleden

komt wel meer voor dat deze klepjes het begeven .Onlangs nog voorgehad met een rav4

wimpie1 (0), 17 jaar geleden

Hoi,

Ik heb een probleem gehad dat hetzelfde aanvoelde.Inhouden was vooral met een koude motor en als het blauwe temperatuurlampje net uit was.
Heb de storing niet uit laten lezen.
Een flesje injectorreiniger en het reinigen van de lmm was de oplossing, oorzaak was te laat vervangen van luchtfilter waardoor de lmm vervuild was.

wim

maikel6834 (0) PRO, 17 jaar geleden

LukR. en wimpie1 bedankt voor het reageren. Onder af en toe verstaat de klant 1X per week, ik kan er dus moeilijk aan meten. Die klepjes wat doen die en kan ik die meten?
Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.