Toyota Carina E: Af en toe slechte stationair loop / uitval CarinaE met 3SFE moto

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3SFE / automaat

Mijn Carina slaat af en toe spontaan af bij een laag toerental of als ik afrem. De auto is daarna gewoon weer te starten maar loopt bijzonder slecht stationair en valt zonder gas bij te geven weer uit. Na een paar keer flink het gas intrappen loopt hij weer als een zonnetje en lijkt het of er niets gebeurt is.
Inmiddels heb ik al een bus carburateur cleaner in de smoorklep gespoten en de stationair regelklep open gehad en schoon gemaakt maar dat heeft niet echt geholpen. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn.

BVD

Erwin

Dakloos

Geplaatst door Dakloos (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat even een 4 gas-test uitvoeren en de lambda-sondes bij oudere Toyota's geven nog wel eens problemen

Ze lopen ook regelmatiger met super benzine, komen dan ook vaker iets hoger in toeren (stationair)

daandc (0) PRO, 15 jaar geleden

kan zijn dat je dynamo niet goed is je moet je laad spanning maar eens controlleren koolborstels slecht heb laatst ook z on auto gehad van iemand die 50km in zijn 5 reed en smoorklep huis sterk vervuild was ook gecleant met caburateur reiniger en daarna een stuk met hoge toeren rijden de eigenaar vond m daarna prima rijden en was tevreden

Ilov (0), 15 jaar geleden

MAF sensor nagekeken? deze kan ook stuk of vervuild zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.