Toyota Carina E: INhouden bij gas geven

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3S-FE

Al een paar weken heb ik last van het inhouden van de motor van mijn Carina E met 3S-FE motor. Normaliter rijd ik op gas, maar nadat ik een keer zonder kwam te staan ondetkte ik het euvel. Vanaf stationaar toerental bij gas geven houdt ie in.Boven 3000 toeren is het niet te voelen.Als ie eenmaal op toeren is loopt ie regelmatig.Bij het aflezen van foutcodes was niets af te lezen. Het vreemde is dat het euvel zich op gas rijdend niet laat zien.Alleen op benzine.Eerst dacht ik dat de benzine verouderd was, gezien ik drie jaar terug voor het laatst benzine getankt heb.Nu er nieuwe benzine in zit is het niet verholpen.Injectoren heb ik uitgehad en schoongemaakt,zonder resultaat.En als ie erg warm is wil ie ook met een lager toerentaal lopen(500) stationaar.
Wie heeft een vergelijkbaar probleem ermee gehad? Of denkt ie oplossing te weten?
Hoogachtend S.Milunovic

Geplaatst door

voyager (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als er zo weinig op benzine gereden is en hij op gas goed loopt lijkt me het in de vervuiling van de verstuivers tezitten.
dit verhelp je niet door ze eruit tehalen en uitwendig schoon temaken want dat zit binnen in.
je kan nog proberen injectie reiniger in de tank tedoen maar dan wel bij een kwart of minder tank.
aan de andere kant je rijdt op gas dus waarom kosten maken voor iets wat je niet gebruikt.
want de kans is dus aan wezig dat het nieuwe verstuivers wordt of meer.

groetjes jan.

jan T 135
badge vip badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.