Toyota Verso 2012: afstandbediening sleutel

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2ZR-FAE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Mijn Verso heeft het volgende probleem:
De afstandbediening van de sloten doen niets meer.
De slotschakelaar in de deur, en ook met de sleutel in het slot werken de sloten prima. (ik heb geen type met startknop)
het volgende al gedaan: Sleutelbatterij nieuw, sleutel laten testen: goed. Bij de dealer nieuwe sleutel besteld, die krijgen het ook niet voor elkaar.
Het lukt niet de auto in de programmeerstand te krijgen. Naar een sleutelspecialist geweest, die heeft de printplaat van de ontvanger/receiver 89741-0F020 opnieuw gebakken, zowaar werkte alles weer! dat was helaas van korte duur.
Ik heb op Ebay een gebruikte receiver gekocht, deze werkt ook niet. auto in de programmeerstand (met de sleutel in/uit deur open/dicht etc.) krijgen lukt nog steeds niet. Ik vrees dat ik gedoemd ben om de auto voor altijd met het slot open en dicht zal moeten doen :(

Hanskas

Geplaatst door Hanskas (55) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Verso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Plakkie (165), 1 maand geleden

Nieuwe sleutel dient bij de dealer in geprogrameert te worden.
Ook de receiver zal bij de dealer eerst in geleerd moeten worden.

Hanskas (55), 1 maand geleden

Moet je de receiver inleren? volgens de sleutelspecialist hoeft dat niet, gewoon 1 op 1 uitwisselen zegt hij, Een (nieuwe) sleutel kan je simpel zelf inleren met de "sleutel-insteek /deur open/dicht" methode,
daar staan op youtube zat filmpjes van, maar dan moet je de auto wel in programmeermodus krijgen en dat schijnt niet te lukken met een kapotte receiver.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.