Toyota Carina : Airco Toyota carina E

Middag,Wat zou bij een buitentemp van 23 graden de temperatuur van de airco lucht moeten zijn bij mijn Toyota carina ??.Tevens valt mij op dat de prijzen die STEK aircobedrijven hanteren voor bijvullen etc wel erg hetzelfde zijn ?? Is dit zo afgesproken ?? kost nl bij de 8 gebelde bedrijven allemaal 150 euro.

Erik2852

Geplaatst door Erik2852 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

alexander242 (0) PRO, 20 jaar geleden

Uitstroom temperatuur via de lamellen moet rond 9 graden liggen.

Kosten weet ik zo veel vanaf,maar het bedrag klopt wel redelijk.Ik denk dat ergens anders niet veel goedkoper kan krijgen.


Erik2852 (0), 20 jaar geleden

Bedankt,Wat kun je zelf nog schoonmaken aan de airco zonder een overtreding te begaan ? of te wel wat kun je zelf nog doen om een airco beter te laten functioneren.Persoonlijk vindt ik 150 euro voor het laten vullen/bijvullen van een airco met max 750 gr (schatting) wel erg veel geld. Hier komt nog een risico bij dat onderdelen het mogelijk begeven. Ben absoluut geen vrek wat betreft de kosten, maar hoop dat je begrijpt dat ik het nogal veel vindt voor zo'n eenvoudige ingreep.Mvg Erik

alexander242 (0) PRO, 20 jaar geleden

Als de uitstroom temperatuur niet al te koud meer is ligt het toch zeer waarschijnlijk aan de vulling van het systeem.Je kan hier zelf niks aan doen.Dus je ontkomt er niet aan om het systeem door expert te laten nakijken.

tarabeest (0) PRO, 20 jaar geleden

Als je de recyclingklep op binnen heb staan moet de uitstroom opening tussen de 2 en de 7 graden zitten met de aanjager op de tweede stand, als je dan in het kijkglaasje kijkt op de filter/droger en er blijven belletjes zichtbaar zit er te weinig koudemiddel in.

De prijzen zijn overal ongeveer het zelfde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.