Toyota Starlet: auto rijd ineens 1 op 7 kan dat door cilinder komen

Bouwjaar: 1986

hoi en help mijn auto rijd met een kapotte cilinder zegt de garage (turkse) hij rijd 1 op 7 a 8 en stinkt heletijdnaar benzine uit de uitlaat kan dat zijn dat hij dan bij 1 cillinder niets verbrand? als dat kapot is heb ik gehoord dat je beter je auto weg kan gooien omdat het te duur is om er een andere motor erin te gooien maar toen dacht ik ineens kanikniet een cilinder kop erop gooien zitten dasar cillinders in??

ik hoop dat ik goede raad krijg en er snel uitkom of ik dat kan doen

gr job

job823

Geplaatst door job823 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Eerst eens compressie meten, misschien staat er wel een klep te strak. Meten=weten.

bowie1404 (0) PRO, 19 jaar geleden

laat ff naar de diverse vacuun klepjes kijken als er een membraampje van kapot is dan kan hij benz opzuigen uit de carbarateur .ook het membraam van de vacuum vervroeger van de ontsteking kan lek zijn

job823 (0), 19 jaar geleden

hoi ik zal maandag naar de garage gaan en kijken of dat het is heel erg bedankt paul je hoort nog van me

job823 (0), 19 jaar geleden

hoi wim
wat is een membraampje is dat het schuifertje dat de benzine regelt??
gr job en allemaal fijne dagen toegewenst

bowie1404 (0) PRO, 19 jaar geleden

als het goed is zitten er bij het luchtfilterhuis plastic potjes met drie vacuumslangen deze moet je op lekkage cntrleren [inwendig membraampje]zoals ook de vacuum vervroeger op de ontsteking heeft soms twee vacuum aansluitingen deze mogen niet vanwegen een kapot membraam met elkaar in verbinding staan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.