Toyota Avensis: Avensis, benzine of lpg

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,

Ik heb een avensis 1.8 automaat uit '99 met een 7A-FE leanburn motor. Momenteel tank ik benzine, maar ik wil graag overgaan op lpg. Is deze auto geschikt voor een lpg G3 installatie? Wat zijn de gevolgen op lange termijn, en hoe storinggevoelig is het G3 systeem?

Peter8718

Geplaatst door Peter8718 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Helaas is deze auto door het lean burn concept niet als G3 om te bouwen naar autogas. Voor gevolgen op de lange termijn zou ik de Toyota dealer raadplegen. De huidige generatie G3-systemen zijn perfect mits goed geinstalleerd.

Japan (0), 18 jaar geleden

waarom wilt iedereen toch LPG inbouwen achteraf??? Iedereen moet toch eens snappen dat LPG niet goed is voor de injectoren van de motor........... met alle mogelijke probs tot gevolg

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

wat een onzin

Japan (0), 18 jaar geleden

Hakeem,het is algemeen geweten dat de kleppen van LPG auto's veel sneller verbranden, en de injectoren ook sneller kunnen stukgaan, als je dat niet weet, tja, dan is je kennis qua auto's volgens mij nihil

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

tsja dat klopt...............alleen geldt jouw stelling maar voor een beperkte hoeveelheid auto's. Die moet je dus ook niet op gas bouwen en nu juist die kennis heb beter dan wie ook. Maarja hee................je hebt het wel tegen "the doctor".

paul8517 (0), 18 jaar geleden

hallo peter,ik rij een avensis st 1.8 leanburn op lpg_g3,vialle lgi,werkt goed en automatisch starten op benzine en na ongeveer 1000 meter automatisch over op gas.Tank is ingebouwd op de plaats van reservewiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.