Toyota Avensis: Avensis DSL slaat af

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0D4D

Help!!!!.....Wij hebben een klant met een toyota avensis die onderweg ermee stopt.Tijdens het rijden gaat motorlampje aan , klant kan vervolgens geen gas meer geven , auto naar de kant van de weg en motor valt uit. Kontakt uit en weer aan en de motor slaat weer aan. Vervolgens brand er geen motorlampje meer. Wel storingscode 97 in geheugen ( EDU System ) Alle kabelbomen nagezien op beschadigingen , klepjes nagemeten , zelfs kontaktslot vervangen maar geen resultaat. Soms gebeurd het met een lange rit maar soms ook 1 km na wegrijden uit koude toestand.

henktolex

Geplaatst door henktolex (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

elektronisch gaspedaal? Bij Focus komen we dit meer tegen. Geen gas meer kunnen, contact afzetten en alles terug normaal. Geen foutcodes. Bij Ford moet je dan het pedaal vervangen, misschien hier ook.

henktolex (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Jan, heb ik ook al aan gedacht.Alleen vreemd dat de computer elke keer code 97 opslaat.Deze code is van het EDU systeem en dat heeft met de aansturing van de verstuivers te maken.....

Aaron 77 (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo

heb je al eens geprobeerd met de verstuiver regel module te vervangen.namelijk dat bruine bakje...kan ms dat zijn dat foutmelding geeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.