Toyota Corolla: benzine verbruik corolla.4AFE linea tera

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4AFE

Hallo,we hebben geen probleem met onze auto, draait en rijd echt perfect,maar wat mij wel opviel is het benzine verbruik,wij hebben hier vóór ook een corolla gehad alleen dan van het b.j 1996 met exact de zelfde motor alleen zonder stuurbekrachtiging,onze oude toyota was een flink stuk zuiniger en veel en veel feller met op trekken,onze huidige corolla heeft pas 85dkm gedraaid met natuurlijk de n.a.p pas erbij en alle boekjes van de dealer,nu is mijn vraag hoe is het mogelijk dat een nieuwere auto meer verbruikt dan mijn oudere model terwijl ze de zelfde motoren hebben.En dan nog te bedenken dat de tank inhoud groter is dan van de oudere.Snap het even niet.U mag het zeggen.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Kan van alles zijn, vanaf de auto is zwaarder, er lekt iets, tot de remmen lopen aan.
Hoeveel is het verbruik? Pas nog een APK gehad of zeer binnenkort daar aan toe? Dan worden de uitlaatgassen gemeten.

flow (0), 12 jaar geleden

nee hoor alles is al uitgesloten,en de auto heeft net apk gehad,het stomme is dat de tank groter is dan van die oude,en toch kan ik minder km afleggen,ik ga eens even rekenen hoeveel het is.

flow (0), 9 jaar geleden

conclusie,we rijden te korte afstanden. deze week naar mijn werk gereden en voelde dat de auto gewoon lui was,in al die jaren heeft de auto nog geen 90 dkm gelopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.