Toyota Avensis 2006: Boordcomputer knippert

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2AD-FTV, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 110

Sinds een week doet de display van mijn boordcomputer raar. Deze zit in het midden van het dashboard en toont 2 gekozen schermen automatisch als ik de auto start.
Als ik nu de auto start dan begon de display met het knipperen ( aan/ uit) van de display terwijl hij geen schermen toont. De display wordt alleen oranje en uit.
Sinds gisteren merk ik dat als ik de auto op contact zet, de display wel aan gaat en 2 schermen toont, maar als de auto start het scherm helemaal niks meer doet.
Overigens krijg ik de gegevens wel in beeld als ik de display aanzet met de menu-knop, en dan nogmaals 1x druk. Dan toont hij weer 2 schermen zoals het hoort..... Maar doe ik de motor uit en start hem weer daarna, dan begint de ellende weer.
Wie heeft de oplossing????

DeWitski

Geplaatst door DeWitski (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.