Toyota RAV4: Bougie keuze

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1AZ-FE, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Beste problemcar,

Ik heb nieuwe bougies aangeschaft via mijn autoonderdelen.nl ( op kenteken gezocht) voor mijn Rav4 zoals omschreven. In het boekje staat alleen iridium bougies te gebruiken. De bougies die in heb aangeschaft zijn beru Z280. Graag hoor ik of ik deze bougies zonder meer kan monteren en of ik een goede koop heb gedaan voor mijn auto. Ik weet niet water nu in zit maar ze zijn lang geleden vervangen. De auto loopt op zich ok maar bij koude start hapert de koppeling, wat verdwijnt wanneer motor warm wordt.

Ik hoor graag jullie mening,

Mvg

Joe

Joe81

Geplaatst door Joe81 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Joe
Ja deze kunnen zonder problemen gebruikt worden. Het staat wel los van een koppeling die hapert met koude motor, dat is eerder een ding om naar te kijken om latere problemen te voorkomen.

Groet Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.