Toyota Camry: Buitentemperatuurmeter geeft te hoog aan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Sinds een tijdje geeft de display van de buitentemperatuurmeter een te hoge waarde. Meestal zit de waarde 3 a 4 graden hoger, soms iets minder. Weet iemand wat dat kan zijn, en waar zit deze sensor? Heeft deze sensor nog een andere functie?

Alvast bedankt voor jullie moeite.

Cees1573

Geplaatst door Cees1573 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MartB (0), 14 jaar geleden

Het kan zijn dat de sensor smerig/vuil is. Ik heb ook zoiets gehad en nadat ik hem had schoongemaakt, deed ie het weer prima. Ik weet niet waar de sensor bij jou zit, maar er is vast iemand die je kan helpen. Ik heb hem schoongemaakt en daarna de buitenzijde met siliconenspray ingespoten.

Cees1573 (0), 14 jaar geleden

Dag Mart

Nog bedankt voor je reactie.
Het weer is nu weer beter, dus ben ik er maar eens voor gaan liggen. De sensor ziet er schoon uit. Ik heb geprobeert om hem los te krijgen, maar dat is niet gelukt. Ik wil hem niet kapot maken. Zal wel ergens een palletje met de schroevendraaier wegdrukt moeten worden, maar ik heb het niet gevonden. Misschien heeft iemand een tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.