Toyota Carina E: Carina E uit 1995 op LPG

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hallo

Misschien kunnen jullie me helpen met het volgende probleem, mijn Carina heeft 340.000 km gelopen en opeens wil de auto niet meer op benzine lopen. Hij doet helemaal niets meer.
Het starten is nu een probleem en moet lang starten om de auto aan de praat te krijgen.
Op gas rijdt hij fantastisch!

Wim

beekhuis39

Geplaatst door beekhuis39 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

omega8258 (0), 17 jaar geleden

Ben je zeker dat de motor wel benzine krijgt?

beekhuis39 (0), 17 jaar geleden

Er komt wel benzine door de leiding bij de injectoren. Op dit forum wordt aangegeven dat er een mogelijkheid is dat de kleppen niet goed afgesteld zijn en dat dan dit probleem zich voordoet.
Als de kleppen te strak staan dan geeft de pingel indikator van het MM een foutmelding aan. Hiervan is geen sprake.

voyager (0), 17 jaar geleden

Jouw probleem zal niet aan kleppen toe te schrijven zijn Hoe zit het met electronica van gas instalatie?Heb je geprobeerd om gas instalatie te reseten.Evenals motormenagment.Dat wil helpen.Anders is misschien en zekering stuk.Op gas kan ie dan rijden omdat gas instalatie van een ander onderdeel van de elektrische instalatie stroom krijgt.

beekhuis39 (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, ik ga woensdag naar de gasboer om het probleem te laten verhelpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.