Toyota Corolla: Corolla 1.4 d4d vermogenverlies / geen reactie gaspedaal

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 d4d NDTV

Hallo,

Ik heb hier een Corolla met af en toe vermogen verlies en/of geen reactie van het gaspedaal.
Bij testrit heb ik 1x voorgehad dat de motor stil valt bij het vertrekken alsof men vertrekt in derde, na herhaaldelijk gas geven verdween het probleem. Na 20 min had ik ineens geen reactie van het gaspedaal na het opschakelen, koppeling ingedrukt gas gegeven klom in toeren en probleem was ook meteen weg.
Dit alles enkel bij warme motor en telkens na 20/30 min rijden.
ik heb de wagen uitgelezen en geen enkel foutcode geregistreerd...

Ik dien er ook bij te zeggen dat wanneer de motor warm is en men na 10min terug start hij moeilijker aanslaat dan bij koud start behalve als men het het opzetten van het contact 5 à 10 sec wacht dan slaagt hij direct aan.

iemand iets gelijkaardig voorgehad?

Grtz,
Chris

C&K Auto

Geplaatst door C&K Auto (0) PRO , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

KWP (0) PRO, 9 jaar geleden

Brandstof druk in orde?

Voed de pomp direct uit een jerrycan, dan kan je alle eventuele problemen voor de pomp uitsluiten zoals verstopping van diverse componenten


gr. Koen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.