Toyota Corolla: dahboardlampje vervangen.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Het lampje achter de benzinemeter in het dashboard en een lampje achter de toerenteller branden niet meer ,is er iemand die heel eenvoudig kan omschrijven hoe dit aan te pakken?

dirk53

Geplaatst door dirk53 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 12 jaar geleden

Dashboard uitbouwen. Er zijn vier schroefjes om los te draaien als ik het goed onthouden heb en je kunt erbij.Je hoeft het niet helemaal uit te nemen. klein beitje kantelen is voldoende om bij het lampje te kunnen komen.

daandc (0) PRO, 12 jaar geleden

En als je slim bent doe je gelijk alle lampjes in het tellerwerk kosten zijn niks t.o het werk .

voyager (0), 12 jaar geleden

Juist daandc! Ik heb dan niet zo veel moeite om dashboard uit te bouwen zonodig dat ik er niet aan dacht.
Dirk53 je hebt er twee schroefjes onderaan bovenkant van je klokkenwinkel.Als je een lange kruiskop schroevendraaier hebt kun je langs stuurkolom werken of evt. een erg korte.Je neemt uit een plastic scherm.Daaronder zie je de vier schroeven van de dashboard.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.