Toyota Avensis: dimlicht toyota avensis

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo mensen .

ik vind de lichtopbrengst van het dimlicht van mijn avensis aan de magere kant.

iemand suggesties welke lampen ik er in moet doen , die beter zijn dan de standaard lampen?

alvast bedankt voor jullie antwoorden.

woppie

Geplaatst door woppie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

joostm (0), 15 jaar geleden

Koplampen zijn bij enkele wagens gewijzigd
Is een bekend euvel bij toyota,de reflector in de lamp is niet goed.
Valt onder de garantie ,niet ouder dan 5 jaar.

woppie (0), 15 jaar geleden

hallo joostm , bedankt voor je antwoord , is dit op 1 of andere manier te zien dan in de koplamp of zie je het alleen maar aan de licht opbrengst .?, heb zelf het idee dat het vooral de rechterkant is.

alvast bedankt voor je antwoord.

rozemaleo (0), 15 jaar geleden

Ik las dat er 5 jaar garantie op de koplampen zit is mijn Avensis is van mei 2006 met 200.000km, valt deze er ook nog onder.
GR.Leo

joostm (0), 15 jaar geleden

Even langs de garage gaan en je weet het direct.

joostm (0), 15 jaar geleden

Bekend euvel bij toyota,gewoon de twee koplampunits laten vervangen .
Anders blijf je met twee gloeiende kaarsen rondrijden

Richard71 (0), 15 jaar geleden

En is er ook ergens terug te vinden of de units al vervangen zijn.
Heb gister mijn Avensis opgehaald bij de garage, maar ik weet dus niet of de units al vervangen zijn.

woppie (0), 15 jaar geleden

hallo iedereen , bedankt voor de antwoorden , wat de modificaties voor de koplampunits betreft , zijn dit ook de koplamp units van na de facelift in juni 2006 ?
toen zijn de koplampen vervangen voor een nieuw type , deze heb ik dus.

Pagito (0), 15 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met mijn avensis van juni 2005. Lampjes gaan om de 5-6 weken stuk en ik gebruik ze amper 50 uur. Kan dit komen door de koplampen? De dealer vertikt het om mij te helpen en zeggen dat het NORMAAL is dat er om de tijd een lampje stuk gaat.

In de nacht heb ik slecht zicht op donkere wegen omdat het lijkt alsof ik geen licht aan heb. Nou lees ik dat de koplamp units vervangen dienen te worden en dat het onder garantie valt. Hoe moet ik dat aangeven bij de dealer want die staan niet te trappelen om mij te helpen na de laatste werkplaatsbezoek.

rozemaleo (0), 15 jaar geleden

IK heb nu twee keer contact gehad met de importeur, daar zeggen ze gewoon dat er niets mis is.De koplamp units hiervoor waren van kunststof en deze vervormden, dat is v.a. 2006 niet meer zo. Maar ik vind het raar dat ze zoweinig licht opbrengst hebben, ik denk dat de glazenkogel het probleem geeft. Deze is niet van helder glas als je ernaar kijkt is het net of ze smerig zijn, bij de dealer zeggen ze dat nieuwe Units dit al hebben als ze nog in de doos zitten.Ik denk dat dit het probleem is, ik heb inmiddels Optibright lampen van Toyota gemonteerd maar dit helpt geen moer. Ook zou ik willen dat de importeur niet zo halstarrig was.Gr.Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.