Toyota Camry 2.2 i: Geluid linksvoor

Bouwjaar: 1999

Ik heb dus ook een probleem met geluid wat linksvoor te horen is als je over een hobbel rijd. Mijn Camry is van begin 1999 dus het zit er nog steeds in, en is dus niet echt opgelost in dit bouwjaar. In ieder geval merk ik wat het rijden betreft niets, maar het is wel irritant.

Cees1573

Geplaatst door Cees1573 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erko (0), 19 jaar geleden

Hallo Cees,

Zullen de veerschotels (lagers zijn versleten) wel vervangen moeten worden denk ik, had mijn camry ook (standaard camry kwaal). Als je zoekt op dit forum met toyota en camry staat er al wat over.

Eric

robert10064 (0), 19 jaar geleden

Beste, zoek het niet te ver. Demonteer de bekleding uit die gardeboe. Ga dan proefrijden. Neem neem enkele wegen met verhoogde plateau's.
Indien het geluid niet meer is, monteer de plastieke kap in de gardeboe met gebruik van elastisch gum.
Mijn camry had dat ook.
Robert

Cees1573 (0), 19 jaar geleden

Hallo
Ik heb de bovenplaat laten vervangen en nu is het geluid weg, ik voel trouwens nog wel enige werking met het maken van een korte bocht bij lage snelheid.

In deze bovenplaat zit een rubber wat vast gevulcaniseerd zit aan de steun, de vulcanisatie verbinding is denk ik losgegaan, dan gaat het rubber schuiven en dat veroorzaakt het geluid. Wat een gardeboe is weet ik niet kun je me dat uitleggen.
Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.