Toyota Camry 2.2i: Onregelmatig lopen stationair

Bouwjaar: 1999

Mijn Camry loopt een beetje onregelmatig bij stationair toerental. Zogezegd loopt hij dan rauw. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen.

Cees1573

Geplaatst door Cees1573 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erko (0), 19 jaar geleden

Hallo Cees,

Mijn camry (98) maakt stationair ook meer lawaai dan ik wens en klinkt ook wat rauw (volgens 2 dealers was dit geluid 'normaal'). Op benzine is het iets minder geworden nadat ik laatst 500 km op benzine+motorreiniger bezinetoevoeging heb gereden. Als je het niet vertrouwt kun je gewoon langs de dealer rijden en laten horen.
Oh ja, ik heb nu Pirelli 205/65/15" banden voor zitten, maar die maken me eigenlijk wat teveel lawaai, zijn michelins misschien beter ?

Eric

Cees1573 (0), 19 jaar geleden

Hallo Eric

Ik heb al eerder gereageerd, maar ik ben niet zeker of dat goed gegaan is daarom nogmaals. Bedankt voor je antwoord, het zullen inderdaad de veerschotels zijn. Wat betreft banden ik heb Michelin Energy banden van dezelfde maat en deze bevallen goed. Ik ben wel een rustige rijder, ik geniet graag van het comfort van de auto en een schuurijzer is het zeker niet, daarvoor is hij niet gemaakt.

Mvg

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.