Toyota Corolla: HOe doffe lak te herstellen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2ce

Hoi,

vandaag een corolla diesel uit 1996 gekocht met 190.000 op de teller, ziet er van binnen als nieuw uit, maar de rode lak heeft verschillende doffe plekken, hoe kan ik deze het beste weer op kleur krijgen? Daarnaast zit er een orginele spoiler op het koffer delsel, wanneer ik deze verwijder( vind ik niet mooi) hou ik dan 2 gaten over, of zit deze gelijmd?

ook zou ik graag van iemand de orginele bandenmaat voor deze auto weten het is een corolla dxl van okt 1996

ga binnenkort ff remschijven en blokjes vervangen, kan ik deze gewoon bij de automaterialen zaak halen? of is het beter orginele toyota onderdelen te plaatsen?

post767

Geplaatst door post767 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

ward dat peotsen moet je eerst met commandant doen en dan met een goed auto was er over maar de dofheid komt snel terug dus vaak in de was zetten die plaatsen misschien wel elke week op het eerst en dan steeds minder tot op het laatst 3 maal per jaar lukt het niet dan zul je moeten over spuiten maar ik vind voor je eigen wagen het altijd het proberen waardt.

van je spoiler weet ik niet.

je onderdelen kun je gewoon bij de automateriaalenzaak halen doe ik ook altijd met mijn eigen toyota en dat geeft geen enkel probleem alleen als zei het niet hebben dan naar de dealer.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.