Toyota Corolla: Hoogteverstelling koplampen stuk

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16V / 4E FE

De elektrische verstelling van de koplampen is stuk. Ik heb de de schakelaar doorgemeten en deze schakelt nog perfect, dan ben ik maar de spanning op de stekker gaan meten en tussen massapunt en stand 0 meet ik niks tussen massa en standen 1/2/3/4 +/- 12V. Ligt hier de oorzaak of kan het verder zitten? Gaat deze kabel rechtstreeks naar de lichtmotoren of wordt dit onderweg nog ergens geschakeld of is het misschien ergens apart afgezekerd?

marrob

Geplaatst door marrob (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marrob (0), 17 jaar geleden

[quote=marrob]De elektrische verstelling van de koplampen is stuk. Ik heb de de schakelaar doorgemeten en deze schakelt nog perfect, dan ben ik maar de spanning op de stekker gaan meten en tussen massapunt en stand 0 meet ik niks tussen massa en standen 1/2/3/4 +/- 12V. Ligt hier de oorzaak of kan het verder zitten? Gaat deze kabel rechtstreeks naar de lichtmotoren of wordt dit onderweg nog ergens geschakeld of is het misschien ergens apart afgezekerd?[/quote]
Niemand?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.