Toyota Corolla: Toyota T-sport

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Hallo techneuten,

Ik ben van plan een Corolla T-sport aan te schaffen van 2002 met 192 pk motor, zijn er nog dingen bij deze auto's waar je speciaal op moet letten??
Hij heeft 53000 km gelopen en is uit Duisland met volledige onderhouds historie, als ik het goed heb wordt bij dit type de distributie aangedreven door een ketting??

Graag jullie deskundige ervaringen of reacties..

Bedankt alvast, groet, Henk

hnaterop

Geplaatst door hnaterop (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robbie10011 (0) PRO, 17 jaar geleden

hey hallo

de 192 pk t sport motor zit idd een distributieketting op. deze motoren lopen erg goed en zijn technisch wel in orde. aan een t sport corolla heb je echt een beer van een auto. het is een goede cmbi tussen gezinsauto en sportauto. 53.0000 km is een peulenschilletje. wij hebben 1 t sport van de politie in onderhoud en die heeft nu 120.000 km gereden/ getrapt en die motor is nog prima. en dat er getrapt word met die t sport is wel duidelijk want hij haalt 30.000 km niet met een set remblokken voor.

mvg rob

jerlup (0), 17 jaar geleden

Zeg rob, kun je niet een keer per ongeluk vergeten nieuwe remblokken vergeten te monteren bij die pliesie T-sport??.............

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.