Toyota Corolla: koelvloeistof

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

Hallo,
Vandaag hoorde ik een raar tikkend geluid vanuit de motor. Toen er lichte rook uit de auto kwam heb ik hem stilgezet. Ik kon zo snel niets vinden en ben na n half uurtje doorgereden en het tikkende geluid was weg, maar als ik de koppeling induwde begon hij overtoeren te maken terwijl ik geen gas gaf.
De koelvloeistoftem meter stond opeens helemaal bovenaan en toen heb ik de auto direct aan de kant gezet. Ik heb toen meer als 5 liter bij gevuld en alle problemen waren wel opgelost.
Waarschijnlijk zal hij morgen ( of binnen n paar dagen) wel weer leeg zijn. Iemand een idee wat dit kan zijn, of het nu goed is, of dat ik ermee naar de garage moet en wat hier de kosten van zouden kunnen zijn?
alvast bedankt

Lies123

Geplaatst door Lies123 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

of je naar de garahe moet hangt af hoe handig je ben.
het feit is wel dat de koelvloeistof niet voor niks weg is.
er moet dus uitgezocht worden waarom het verdwijnt.
dus de boel zal afgeperst moeten worden zien ze niks lekken dan zal een koppakking test uitgevoerd moeten worden maar voor het zelfde geld is de radiateur lek.

groetjes jan.

Lies123 (0), 14 jaar geleden

Ik ben zelf niet handig.
Heb net even onder de auto gekeken en zie daar een grote natte plek liggen.

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

dan adviseer ik je om naar de garage te gaan

groetjes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.