Toyota Avensis: Koplampunit Toyota Avensis 2001

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hallo,

Hoe kan ik de rechterkoplamp van mijn Toyota Avensis (2001) loshalen? Moet daarvoor heel de bumper gedemonteerd worden?

Groet,

avensisje

Geplaatst door avensisje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MHB (0), 16 jaar geleden

Rechter koplamp (gezien vanaf bestuurderszijde? en met helder glas) kan eruit zonder de bumper te demonteren. Je moet wel bereid zijn enig risico te nemen. Om de lamp eruit te halen moet je nl. een stukje bumper ombuigen. Daar loop je risico op scheuren, maar als je het voorzichtig doet gaat het best. Eerst moet het knipperlicht eruit. Staat in de handleiding. Daarna alle boutjes losdraaien. Dan zit er rechtsonder een soort insteekmechanisme. Met een spiegeltje kan je dat zien. De lamp moet je dan recht naar voren eruit trekken. Ook is het handig om de beschermplaats om de motorkapvergrendeling te verwijderen. En let erop dat je de leidingen van de airco niet beschadigd. Ik was in 1 uurtje klaar. Alleen moet de dealer de lamp ff goed stellen. Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.