Toyota Verso 2008: Koppeling slipt af en toe

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Koppeling is 35.000 km vervangen. Nu heeft de auto dat soms in de 3de en 4de versnelling de auto aanvoelt als een automaat (toerental klimt niet normaal (sneller) mee met accelereren).

Situatie doet zich zeker niet altijd voor en als het zich voordoet dan altijd bij het latere deel van de acceleratie (vol gas). Koppeling grijpt verder normaal aan en alle versnellingen laten zich normaal inschakelen.

Olie is vorig jaar bij de beurt vervangen en er zijn geen sporen van lekkage o.i.d (niveau is ook goed). Garage zegt dat het de koppeling is maar ik ben daar nog niet van overtuigd (ik rij normaal tussen de 150.000 en 200.000 km met een koppeling).

Iemand nog andere mogelijkheden?

coolhand

Geplaatst door coolhand (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Verso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.