Toyota Verso-S 2014: variabel ruitenwisser interval

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1NR-FE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 73

Mijn Verso-S heeft origineel een interval voor de ruitenwisser maar met 1 stand. (elke 7 seconden). Best onhandig. Dus had ik via onderdelenlijn een andere hendel/schakelaar gekocht met variabele interval stand. Bij montage bleek die echter niet te werken (het variabele gedeelte dan). Ik vermoed dat er ook een andere module bij hoort. Kan iemand me hier uitsluitsel over geven en welk productnr moet ik dan hebben voor die module? Of moet de hendel die ik gekocht heb wel werken, maar is die kennelijk kapot?

Alvast bedankt,
Willem

TaurusNL

Geplaatst door TaurusNL , lid sinds 3 jaar geleden

1 Reactie

Beste antwoord, geplaatst door TaurusNL, 10 maanden geleden

blijkt dat de variable interval hendel alleen werkt i.c.m. een regensensor. Die heeft mijn auto niet. Dus de originele weer teruggeplaatst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.