Toyota Avensis: Kraken voortrein

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D4D

Hallo, sinds kort hoor ik bij mijn Avensis Wagon van eind 2003 (nw.model) de voortrein kraken bij het nemen van een flinke drempel, ook lijkt het zich vlak na het wegrijden na een bocht en een diepe kuil (de weg is bij ons erg slecht) voor te doen. Normale veerbewegingen zijn niet hoorbaar. Tevens kraakt het dashboard nogal langs de rand bij het raam, hier heeft men al eens wat siliconenspray ingespoten maar dat helpt maar heel even.

Henry1974

Geplaatst door Henry1974 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

geertsje (0) PRO, 17 jaar geleden

Probeer is een voor een de bouten van het voorterein op te lossen en opnieuw aan te draaien. Ik neem aan dat je de draagarm rubbers gecontroleerd heb.

aapje63 (0), 16 jaar geleden

Als het je draagarmen niet zijn (de rubbers) kun je even inspuiten met WD 40 of siliconenspray, dit zou moeten schelen.
Anders zijn het waarschijnlijk de stabilisator rubbers die vervangen moeten worden, of gevet, dit euvel komt steeds meer voor vooral bij auto's met korte voorkant (ik heb ene Opl zafira zelfde geval)
En garages afgelopen, een keer de rubbers vervangen na paar maanden begon het weer, ik ziek ervan, toen hebben ze ze weer gevet, weer stil nu, tot goelang??afwachten.

Scheelt het ook wat voor weer het is, bij regen stiller?


Wie weet

succes arnold

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.