Toyota Avensis Verso: luchtmassameter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000td

hallo , omdat de auto in noodloop kwam dacht eerst luchtmassameter , heb de auto uitgelezen , geeft mij foutcode faling turbodruk , iemand ervaring mee ?? Is ook variabele turbo.. Wat moet ik eerst naar zoeken....Op voorhand bedankt al..

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robbie f (0) PRO, 16 jaar geleden

hey hallo

welke fout code heb je precies? want ik vermoedt dat de variabele schoepen in de turbo vast zitten van de roet aanslag. laat de auto eens op een reinigingsmiddel lopen. dus een oud branstof filter door zagen en daar de retour en aanvoer op aansluiten. doe dit met een warme motor ivm hoge belasting van de turbo en motor. als de motor loopt op de reinigings brandstof toerental op 3500 tot 4000 toeren houden. en regelmatig volgas en stationair laten lopen. daar door wordt de turbo extra warm en door de reinigingsbrandstof is de kans aanwezig dat de schoepjes weer lossen. werkt dit niet dan zit er niks anders op dan de turbo demonteren en uit elkaar halen om het mechanisme weer goed schoon te krijgen.

mvg robbie f

marc denuit (0) PRO, 16 jaar geleden

had er een 250km mee gereden en had het probleem niet , de klant is er terug mee weg en heeft ook het probleem niet meer , had ook 300 a 400 km mee gereden , mijn idee was ook de turbo , ben aan het zien voor het produkt te kopen , naar het schijnt komt er een produkt bij bardall uit voor het einde van de maand....wacht er na...vriendelijk bedankt voor het zoeken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.