Toyota AVENSIS: Motor start heel soms niet

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2ZR-FAE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Goedendag,

Vorige week wilde mijn Avensis uit 2009 1.8 Wagon niet starten. De pechhulp ingeschakeld en het bleek dat de accu was overleden. Nieuwe accu er in en alles ging weer prima.

Vandaar startte ik mijn auto en er gebeurde helemaal niets. Ik had wel overal stroom en de verlichting en radio deden het allemaal gewoon. De auto sloeg alleen niet aan. Ook geen ratel of niets.
Ik heb dit probleem drie jaar geleden ook eens gehad en toen ben ik uitgestapt, auto weer op slot gedaan en toen weer opnieuw ingestapt. Toen werkte alles weer prima.
Dit was vandaag ook het geval. Alsof er iets gerest moet worden.

Heeft iemand een idee waar dit in zou kunnen zitten?

Het komt bijna nooit voor, maar als het echt een mankement is, wil ik niet dat dit me overkomt als ik ergens sta met mijn zoontje van twee achterin.

Vriendelijke groet,
Sander

SanderV1974

Geplaatst door SanderV1974 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.