Toyota Yaris: motor storingslampje

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 16v

Mijn oranje storningslampje gaat continu aan. Bij de eerste keer heb ik hem laten uitlezen, was de lambosensor. Heb deze vervangen. Na een maandje brande het lampje weer. Na het weer uitgelezen te hebben bleek dit de luchtmassameter te zijn. Ook deze heb ik inmiddels vervangen. Nu, zo'n 3 weken later, brand mijn lampje weer! Ik ga hem vandaag weer laten uitlezen, dus weet nog niet wat het deze keer is. Maar ze zeggen dat het 8 verschillende onderdelen kunnen betekenen en dat als het eenmaal begint, deze allemaal achter elkaar volgen. Nu is mijn vraag, is dat zo? Want dan wordt mijn autootje wel een erg dure kostenpost.
Mocht iemand hier ervaring mee hebben, hoor ik het graag. Alvast bedankt.

Groeten

yset

Geplaatst door yset (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autobedrijf van breugel (0) PRO, 15 jaar geleden

als de luchtmassa meter inderdaad vervangen is, dan kan het zijn dat er een lekage in het inlaatspruitstuk zit of dat de uitlaat ergens lekt voor de katalysator.
maar meestal id bij deze auto's de luchtmassa meter kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.