Toyota Carina I I: Motorkap gaat niet open

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Toen ik de motorkap wilde openen om ruitenvloeistof aan te vullen trok ik de knop los.
Er zal toch nog wel een andere manier zijn om de kap op te krijgen, maar welke manier is dat.
Weet iemand dat????

Carina II

Geplaatst door Carina II (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sjnekko (0), 16 jaar geleden

Kan je de gril demonteren zonder de motorkap open te moeten hebben? Dat is de makkenlijkste manier. Via de onderkant van de auto wil ook nog wel eens lukken, maar dat is behoorlijk lastig zonder brug. Ik heb wel eens een gril kapot gezaagd, en zo de motorkap van een nieuwe focus C-max geopend. Maar dat is makkelijk gezegd als je 200 grillen op voorraad hebt liggen. Misschien dat de sloop je een vervangend exemplaat kan leveren.

Marcelllecram (0), 16 jaar geleden

Is de knop in de auto los getrokken/afgebroken of is de hele kabel kapot getrokken? Uitgaande dat het met een kabel werkt... Anders met een tang via het kapot getrokken gat in de auto proberen die kabel terug de auto in zien te trekken. Anders vanaf onder de auto die kabel zien te pakken te krijgen om de kap te openen en die kabel opnieuw de auto in te trekken. Want bij mijn Starlet kan ik de grill niet demonteren zonder de kap open te hebben, dus lijkt mij dat het bij een Carina niet veel anders zal zijn...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.