Toyota Carina E: motortemperatuur blijft laag toyota carina E 1.8 XLI leanbea

Bouwjaar: 1997

Van een Carina E hier blijft de motortemperatuur laag en de van de kachel komt ook niet veel warmte af, zal dit aan de thermostaat liggen of zijn er nog andere mogelijkeheden.

Zoja dat het aan de thermostaat ligt waar zit deze bij het 7A-FE blok.

Bij voorbaat dank, Gerben

nissansunnydriver

Geplaatst door nissansunnydriver (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Gerben, bij de meeste auto's zit de thermostaat in het motorblok waar de dikke slang van de motor naar de bovenkant van de radiateur gaat.Als de temp.te laag blijft wordt die slang na het koud starten snel warmen dan word het vervangen.

nissansunnydriver (0), 18 jaar geleden

Heb het al klaar heb net ff de thermostaat getest en die bleek dus niet meer goed te zijn. Heb er een nieuwe in gezet en de kachel is ook weer lekker warm en de motortemperatuur is weer goed. Thermostaat zat trouwens bij deze bij de slang die onder naar de radiateur ging

Maar bedankt voor je antwoord John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.