Toyota Avensis 2009: Navigatiesysteem TNS510

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2ZR-FAE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Mijn Avensis Wagon uit 2009 heeft een Tns510 (type met SD slot). Telefoon verbinden om te bellen lukt wel maar muziek streamwn werkt niet. Het is me één keer gelukt maar toe kon ik niet meer bellen. Als ik op mijn Android telefoon bij bluetooth naast "telefoon" ook "media" activeer probeert hij wel verbinding te maken maar dat lukt niet
Kent iemand dit probleem? Ik overweeg ook om het te vervangen door een Android Auto apparaat. Heeft er iemand een handleiding hoe ik die Tns510 eruit haal? Op YouTube heb ik wel wat filmpjes gevonden maar zijn allemaal net iets andere modellen.

TomS

Geplaatst door TomS (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door TomS (0), 1 jaar geleden

Inmiddels toch gevonden. Je moet je telefoon twee keer apart verbinden: een keer voor telefoongesprekken en een keer voor muziek. Zat wel erg verstopt in het menu. Ook inmiddels gevonden hoe de radio verwijderd kan worden. Deze video: https://youtu.be/4WgYmPRlrpE maar in plaats van het losmaken van de bovenzijde van het paneel vanaf 1:24 losklikken zoals op 1:57 en dan het hele paneel naar voren trekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.