Toyota Verso 2006: Parkeersensoren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Hoi, ik ben zojuist eigenaar vd Toyota Verso 1.6 dynamic jaar 2006. Het heeft nog oude radio maar wel origineel voor en achter parkeersensoren waar je die van voor door een knopje moet aanzitten en jammer genoeg alleen via piep zonder weergave digitaal vermelding. Nu wil ik graag een android scherm inzetten ...kunnen de parkeersensoren eraan gekoppeld worden omdat ze nu (denk ik) niet aan de originele radio zijn verbonden en ook niet weert hoe en wat en of het mogelijk is. Zodat ze dan gewoon digitaal uiteindelijk te zien is IPV nu alleen via piep geluid?

Stylist

Geplaatst door Stylist (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Verso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1420) PRO, 2 jaar geleden

is het een origineel systeem of imitatie , ik vermoed het laatste .

Stylist (0), 2 jaar geleden

Nee originele systeem.

Stylist (0), 2 jaar geleden

Heb systeem toegevoegd maar je kunt hier niet zien via deze radio maar alleen te horen...volgens mij iets van Toyota destijds maar alles is originele

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.