Toyota Verso-S 2014: airco bijvullen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1NR-FE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 73

Hallo, De airco van mijn Toyota Verso-S begint wat kracht te verliezen dus ik vermoed dat hij bijgevuld moet worden. Waar kan ik dit voor een beetje schappelijke prijs laten doen in de regio Utrecht? Bij de Kwikfit betaal ik E 110 en dat lijkt me wat overdreven. Alvast bedankt.

TaurusNL

Geplaatst door TaurusNL , lid sinds 3 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Zou zo wie zo niet naar de kwikfit gaan , meningen verschillen daarover, als je koudemiddel verliest moet je eerst kijken waar het blijft , je verliest 10% op jaarbasis , als je weet wanneer hij voor het laatst is bijgevuld en je weet hoeveel er nu nog in zit kun je zeggen of hij lek is ja of nee, er er veel meer weg dan afpersen lek zoeken 9 van de 10 x de condensor , deze vervangen met de droger , afpersen vacumeren en afvullen. Google een op aircoservice.

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

zou de kwikfit ook links laten liggen, maar de prijs is normaal.

bert klein PRO, 4 maanden geleden

Airco vullen kunnen de meeste bedrijven wel dat is niet zo,n probleem,maar goed leeg halen vacumeren testen juiste olie en lekindicatievloeistof toevoegen gebeurt veelal niet vanwege de tijd.
Bij een bedrijf die een airco kan testen repareren en storingen verhelpen zal men altijd goedkoper uit zijn dan een snelle zakkenvuller

TaurusNL, 4 maanden geleden

Ik krijg een aantal reacties met goed advies en aandachtspunten. Nu nog antwoord op mijn vraag, dat zou mijn dag perfect maken :-)

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 4 maanden geleden

de prijs wordt voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid koudemiddel die erin gaat, dit is oa weer afhankelijk van wat er nog uit komt. zoals reeds gezegd, even googlen in regio utrecht. vrees wel dat als110 euro al te duur is dat de spoeling erg dun wordt.
aircofrans in utrecht is bv een goeie, maar daar kom je prijstechnisch ook niet weg denk ik.

    Bij aircofrans langsgeweest en ik ben een tevreden klant :-) Dank voor het goede advies. Zij doen niet alleen bijvullen, maar leveren ook de apparatuur aan garages en de lossen de moeilijke gevallen op waar garages niet uitkomen. Goeie tip! - TaurusNL, 2 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Bij iedereen heb je meer gekregen fan antwoord op je vraag , doe er je voordeel mee , wij wonen het en der in het land , een direct antwoord is dan lastig , maar het kost altijd meer dan je denkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.