Toyota Corolla: Plotse trillingen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4D4D

Overlaatst had ik weet plotse trillingen ik zat op vakantie we hadde net een hele eind gereden .dan wouden we vertrekken als de motorvolledig terug afgekoeld was en als de motor aan het het opwarmen was begon plots de auto helemaal te trillen ik moest effe stoppen +-20 seconden en dan was het gedaan . Ik had andere diesel getankt shell idpv esso als hij nieuw was had hij dat ook 2 keer maar ik heb nu al 10000 km en dan gedaan. Kan het liggen at ik andere diesel tank dat hij er even aan moet wennen ofzo ??

Veter@n

Geplaatst door Veter@n (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

aaten (0), 16 jaar geleden

De auto mag nooit gaan trillen welke diesel je ook tankt. Als de auto dit al vaker heeft gehad zou ik de dealer de computer even laten doormeten of er foutmeldingen in staan. Het spontaan trillen uit het motorblok mag nooit gebeuren (weet je zeker dat dit het was?)
Zeker bij een auto uit 2006 niet zelf gaan rommelen gewoon laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.